uitval ….., wat nu

effectieve re-integratie met blijvend resultaat bij stress of burn-out

Repairing Balance Aanpak

“Ik heb door middel van een groepstraining en individuele coaching mijn innerlijke balans gevonden. Deze trainingen hebben mij het nodige vertrouwen gegeven om de weg terug richting arbeidsmarkt in te slaan.”

Meting

Op basis van de bewezen methode van Repairing Balance bekijken we welke eigenschappen en gebeurtenissen invloed hebben op de manier waarop jij omgaat met spanning en stress. Zo weten we heel exact waar we aan moeten werken om jou steviger in je schoenen te laten staan en snel te laten re-integreren.

Herstel

Door gesprekken en oefeningen met een coach ontwikkel je eigenschappen de jou helpen beter om te gaan met stressvolle situaties en veranderingen. Je herstelt van de stressklachten en kan weer aan het werk.

Blijvend resultaat

In een eindmeting die we vergelijken met de eerste meting wordt de verbetering zichtbaar gemaakt. Dit geeft inzicht in hoeverre de ontwikkelde vaardigheden jou ook in de toekomst gaan helpen om tijdig signalen te herkennen en hier effectiever op te reageren. Zo voorkom je een terugval en boeken we een blijvend resultaat.

Coachingstraject via je werkgever?

Repairing Balance is een bewezen methode en heeft jarenlange ervaring met het ondersteunen en helpen herstellen van medewerkers met een burn-out. Zowel werkgevers als werknemers zijn positief en blij verrast over de snelle termijn waarmee uitgevallen mensen weer aan het werk kunnen. Vraag bij jouw werkgever wat de mogelijkheden zijn voor een coachingstraject van Repairing Balance.

 

Volg ons