herstel en re-integratie

re-integratie op blijvende basis bij stress of burn-out

Repairing Balance Aanpak

“De workshop bij Repairing Balance heeft mij op het goede spoor gezet en ervoor gezorgd dat ik de oplossing vooral bij mezelf ben gaan zoeken. Ik weet wat ik kan en wat ik waard ben. Ik moet de balans in alles wat ik doe herstellen, en uitgaan van eigen kracht.”

Onderzoek

Op basis van de bewezen methode van Repairing Balance bekijken we welke eigenschappen en gebeurtenissen invloed hebben op de manier waarop je omgaat met spanning en stress. Zo weten je heel exact waar je aan moeten werken om weer steviger in je schoenen te staan en goed te kunnen re-integreren.

Herstel

Door gesprekken en oefeningen met een coach ontwikkel je de eigenschappen die jou gaan helpen beter om te gaan met stressvolle situaties en veranderingen. Je herstelt van de stressklachten en kunt weer aan het werk.

Blijvend resultaat

In een eindmeting die we vergelijken met de eerste meting wordt de verbetering zichtbaar gemaakt. Dit geeft inzicht in hoeverre de ontwikkelde vaardigheden ook in de toekomst gaan helpen om tijdig signalen te herkennen en hier effectiever op te reageren. Zo wordt een terugval voorkomen.

Coachingstraject via je werkgever?

Repairing Balance is een bewezen methode en heeft jarenlange ervaring met het ondersteunen en helpen herstellen van medewerkers met een burn-out. Zowel werkgevers als werknemers zijn positief en blij verrast over de snelle termijn waarmee uitgevallen mensen weer aan het werk kunnen. Vraag bij jouw werkgever wat de mogelijkheden zijn voor een coachingstraject van Repairing Balance.

 

Volg ons