dynamiek in evenwicht

herken, ontdek en herstel jouw persoonlijk evenwicht

Repairing Balance Aanpak

“Dankzij het Repairing Balance traject ben ik instaat om in balans te blijven. Ik laat heb meer inzicht in het systeem dat zorgt voor deze balans. Hierdoor ben ik mijn gedachtes en gevoelens beter gaan sturen zodat ik mezelf kan helpen om de beste beslissingen te maken. Ik heb veel meer rust en merk dat ik beter functioneer.”

Ontdekken

In groepsverband, in een veilige setting, gaan we aan de slag met het herkennen, ontdekken en herstellen van jouw persoonlijk evenwicht.

Ontwikkelen

Door middel van oefeningen leer je om weer in contact te komen met je primaire gevoelens en emoties van angst, pijn, schaamte, schuld maar ook vreugde en liefde. Onder begeleiding van de coach verdiep je je in jouw eigen verlangens en hoe je deze kunt ervaren en delen zonder te oordelen of veroordelen.

Stabiliteit

Je leert situaties te aanvaarden, je bent goed zoals je bent en hoeft daaraan niets te veranderen. Je moet het enkel op de juiste manier aandacht geven. Door zelf in balans te zijn, kun je groeien en je talenten vorm geven en anderen hierin begeleiden.

Groei als persoon door persoonlijke ontwikkeling

Een stabiele basis is belangrijk om te kunnen groeien en je talenten te benutten. Zeker wanneer je met mensen werkt is het essentieel om zelf in balans te zijn en je innerlijke processen te kunnen sturen. Repairing Balance kan je helpen om deze balans te realiseren zodat je kunt groeien in je werk en als persoon.

 

Volg ons