Over Repairing Balance

Voorkom uitval en leer omgaan met spanning en verandering

Aangenaam.

Berry Rijkers is de grondlegger van de Repairing Balance ® methode. Vanuit zijn achtergrond als maatschappelijk werker kwam hij veel mensen tegen met uiteenlopende problematieken en klachten. Zij waren allen vastgelopen, reguliere hulp bleek niet afdoende, symptomen werden bestreden met medicijnen of men had te horen gekregen dat men met de klachten moest leren leven. Zijn methode was echter nooit ontwikkeld als hij niet zelf had ondervonden wat het betekent vast te lopen in je leven en zijn eigen ervaringen had opgedaan. Op de vraag hoe problemen tot stand komen, had tot dan toe niemand antwoord. Dat was de start van een 3-jarige zoektocht, of beter gezegd, een ontdekkingstocht hoe bepaalde gevoelens verstoord worden waardoor onbalans ontstaat. Door het aanpakken van deze gevoelens verdwenen angsten en functioneerden mensen binnen afzienbare tijd weer. Ook mensen die uitbehandeld waren verklaard. Zo ontstond Repairing Balance ®. Mijn speciale dank gaat uit naar Elly Clabbers voor het mede ontwikkelen van Repairing Balance ®.

Een baanbrekende methode waarmee we geen symptomen bestrijden maar een duurzame oplossing bieden voor balans in je leven. Mensen worden weer mens, ervaren weer plezier in zichzelf te kunnen en mogen zijn en staan daardoor op een meer open en natuurlijke manier in relaties en verbindingen.

Vandaag de dag is Repairing Balance ® een bewezen en beschermde methode die in Nederland veelvuldig wordt toegepast door gecertificeerde licentiehouders, zowel voor particulieren als in de zakelijke markt. Een baanbrekende methode die de belangstelling van vele psychologen en psychiaters maar ook directeuren en leidinggevenden trekt. Anno 2017 hebben we in Nederland een landelijk dekkend netwerk aan licentiehouders die al honderden mensen hebben geholpen weer in hun eigen kracht te staan.

Onze coaches zijn enorm gedreven om jou te helpen

Ons Team

Repairing Balance is landelijk georiënteerd en er is dus altijd een coach bij jou in de buurt. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Berry Rijkers

Coach/grondlegger

Berry Rijkers is de grondlegger van de Repairing Balance ® methode. 

René Eysink Smeets

Coach/back-office manager

René heeft een HRM-achtergrond en is jarenlang werkzaam geweest als Personeelsadviseur in profit en non-profit organisaties. Sinds 2007 is hij zelfstandig ondernemer als HRM- en P&O-professional. In april 2014 is hij in contact gekomen met Berry Rijkers en werd geboeid door zijn verhaal en methodiek. Na deelgenomen te hebben aan een workshop, die Berry regelmatig geeft, is hij vanaf oktober 2014 -naast zijn ondernemerschap- de opleiding tot Repairing Balance-coach gaan volgen. In sept. 2016 heeft hij die succesvol afgerond en zijn licentie gekregen. Gedurende de opleiding en daarna zijn René en Berry ook zakelijk steeds meer samen gaan werken en vervult René inmiddels de rol van ‘back-office manager’ binnen de Repairing Balance-organisatie.

 

Volg ons