angst,  je beste bondgenoot

van angst naar durven

Repairing Balance Aanpak

“Ik kan me nu niet meer indenken hoe ik me daarvoor voelde. Ik weet het wel, dat ik mijn leven zinloos vond, maar voel het niet meer zo, dat is een verademing. Nu zoek ik mijn eigen weg in het leven en stel me veel minder afhankelijk op van anderen. Door datgene wat ik heb geleerd kan ik nu zelf de balans in mijn leven bewaken en kan ik zelf bijsturen als dat nodig is. Hier zal ik de rest van mijn leven plezier van hebben.”

Onderzoek

Middels een meting testen we jouw balans en ontdekken we de oorzaak van jouw angst- en paniekgevoelens. Het is niet nodig om diep in jouw verleden te graven. Door te kijken hoe je nu reageert en omgaat met jouw klachten kunnen we accuraat meten waar deze klachten vandaan komen en hoe we ze kunnen oplossen.

Herstel

Met behulp van een coach ga je aan de slag om vaardigheden te ontwikkelen die zorgen dat je beter in balans komt. Je leert in je eigen tempo om de oorzaak van overmatige angst- en paniekgevoelens weg te nemen.

Blijvend resultaat

Door middel van een eindmeting bekijken we het resultaat van het coachingstraject. Met nieuwe inzichten en vaardigheden zul je niet meer terugvallen in je oude patronen. Je kunt genieten van het leven en het blijvend resultaat van de coaching.

Word jouw angst ook de baas

Onderzoek heeft uitgewezen dat onze cliënten hun kwaliteit van leven tijdens een Repairing Balance traject hebben zien verbeteren van gemiddeld een 5,2 naar een 8. Deze kwaliteit van leven bleek men ook vele jaren na afloop van het traject vast te kunnen houden. Wij helpen jou graag om ook inzicht te krijgen in de oorzaak van je angsten en om deze de baas te worden. Neem contact met ons op om een blijvend resultaat te boeken.

 

Volg ons