preventie

leer omgaan met stress en verandering en voorkom dat je uitvalt

Repairing Balance Aanpak

“Met dit traject heb ik een geweldige doorbraak bij mezelf teweeg gebracht. Ik laat me tijdens onderhandelingen en overleggen niet meer uit het veld slaan, sta stevig in mijn schoenen en doorzie de spelletjes die er gespeeld worden. Het is heerlijk om hier nu ontspannen van te kunnen genieten in plaats van in de stress te schieten en jezelf in allerlei bochten te draaien waar ik niet meer uitkwam. Ik ben nog steeds blij dat ik dit traject doorlopen heb en kan het iedereen aanbevelen. Daar waar andere methodes stoppen wanneer je je “zwakke plek” in beeld hebt, gaat deze methode verder en leert je ook hoe je in situaties anders moet handelen waardoor je er sterker uitkomt!”

Meting

Onze bewezen methode helpt je te ontdekken welke eigenschappen jou uit balans brengen tijdens spannende situaties en veranderingen. Zo krijgen we inzichtelijk welke vaardigheden verder ontwikkeld moeten worden om dit in balans te houden en uitval te voorkomen.

Herstel

Zodra we weten welke vaardigheden verder ontwikkeld kunnen worden gaan we werken aan de ontwikkeling daarvan. Zo krijg je meer grip op stressvolle situaties op het werk. Het resultaat is een vernieuwde en solide basis voor verdere persoonlijke ontwikkeling.

Een blijvend resultaat

Je nieuwe vaardigheden ga je toepassen in de praktijk: in plaats van een strategie toe te passen en daarmee een lastige situatie te omzeilen, zul je merken dat dit niet langer nodig is. Nadat je met je coach alle stappen hebt doorlopen kijk je terug op de ontwikkeling die je doorgemaakt hebt. Met een eindmeting maken we het resultaat van de coaching zichtbaar.

COACHINGSTRAJECT VIA JE WERKGEVER?

Repairing Balance is een bewezen methode en heeft jarenlange ervaring met het ondersteunen en helpen herstellen van medewerkers met een burn-out. Zowel werkgevers als werknemers zijn positief en blij verrast over de snelle termijn waarmee uitgevallen mensen weer aan het werk kunnen. Vraag bij jouw werkgever wat de mogelijkheden zijn voor een coachingstraject van Repairing Balance.

 

Volg ons