workshops & introductie middag

divers en op maat

Workshop 
‘DE KRACHT VAN ONS INNERLIJK INSTRUMENT’ geleid door Berry Rijkers.

 

Meten = Weten
Het is niet de ander of de gebeurtenis die ons uit balans brengt, maar onze reactie hierop. Zolang iets dynamisch is kan het bewegen, is verandering mogelijk en kun je groeien.
Alles draait om bewegen, om signalen en de verbinding die jij hiermee maakt.
Onze zelfontwikkelde Test Repairing Balance© geeft zicht op hoe jij beweegt in je denk- en gevoelswereld en waar jij verbinding mee maakt.
Je bent welkom om kennis te maken met de methode ‘Repairing Balance’. Een geheel verzorgde dag waarbij we de kracht van het innerlijke instrument centraal stellen. De methode leert mensen (privé en/of zakelijk) inzicht te krijgen in het ontstaan van onbalans en hoe zij hun natuurlijke balans weer kunnen herstellen.

 

Kosten
150 euro excl. 21% btw., incl. lunch & lekkers, graag vooraf aanmelden

Datum
Vrijdag 20 oktober, of vrijdag 17 november

Tijd
10.00 – 16.00 uur

Waar
Op Hodenpijl, voormalige pastorie, 2e etage
Rijkstraatweg 20-22
2636 AX SCHIPLUIDEN

Aanmelden?

Ga naar aanmelden voor een workshop en klik op Agenda

Voor groepen of bedrijven kunnen we eventueel een andere dag inplannen of op lokatie komen. Je kunt contact met ons opnemen voor meer informatie via info@repairingbalance.nl  of bel naar +31 103 070 989.

 

 

Aanmelden voor een workshop

13 + 6 =

Repairing Balance aanpak;

“Met dit traject heb ik een geweldige doorbraak bij mezelf teweeg gebracht. Ik ben instaat om in balans te blijven. Ik laat me tijdens onderhandelingen en overleggen niet meer uit het veld slaan, sta stevig in mijn schoenen en doorzie de spelletjes die er gespeeld worden. Het is heerlijk om hier nu ontspannen van te kunnen genieten in plaats van in de stress te schieten en mezelf in allerlei bochten te wringen waar ik niet meer uitkwam.”

 

Volg ons