Relatie in Balans

een betere relatie met je partner of kind

Repairing Balance Aanpak

“Ik heb geleerd hoe ik anders naar mezelf en mijn omgeving kan kijken, hoe ik verbinding kan maken en van daaruit kan reageren op situaties en gevoelens. Daarom ben ik heel dankbaar dat ik Berry heb leren kennen en mezelf dit traject heb gegund.”

Meting

Middels een meting testen we jullie individuele balans. Dit geeft een duidelijk beeld waar de problemen in de relatie vandaan komen.

Herstel

Met behulp van een coach gaan jullie aan de slag om vaardigheden te ontwikkelen die zorgen dat jullie persoonlijk en samen beter in balans komen. Dit is essentieel voor het hebben van een gezonde relatie.

Blijvend resultaat

Na afloop van het coachingstraject zijn jullie beiden in staat om bepaalde patronen te ontdekken en daar op een passende manier mee om te gaan. Daarom resulteert dit niet langer in verwijten en ruzies. De balans in de relatie is hervonden.

Herstel je relatie met Repairing Balance

Door te weten waar jouw persoonlijke zwakke punten zitten en wat de uitwerking daarvan is op je relaties, kunnen veel relatieproblemen voorkomen en opgelost worden. Jullie leren de balans te hervinden en de relatie te stabiliseren. Door bepaalde patronen te leren herkennen zijn jullie ook in de toekomst in staat om moeilijke situaties het hoofd te bieden in plaats van het te laten resulteren in ruzies en verwijten.

 

Volg ons